Šta je Dermalife Spa-Jet kapsula?

To je sistem za relaksaciju, revitalizaciju i mršavljenje, vrhunski dizajniran, u vidu sofisticiranog aparata za sveobuhvatne estetske tretmane. 

Proizvod je američke firme Sybaritic, svetskog lidera u proizvodnji opreme na polju estetike i prirodne kozmetologije. Sertifikovana je i odobrena za upotrebu i u SAD i u EU.

Sinergija neinvazivnih prirodnih terapija koja se ostvaruje tretmanom u kapsuli, osnažuje vitalnost tela i uma, podstiče pozitivno razmišljanje i otvara vizure ka zdravijem načinu života. Kao stvorena je za one koji su posebno posvećeni nezi svoga tela.

Čemu je namenjena 

Dermalife Spa-Jet sistem ima 10 protokolisanih, softverski vođenih programa, definisanih prema sledećim tretmanskim specifikacijama:

 • gubitak težine
 • redukcija celulita i smanjenje retencije (zadržavanja) tečnosti u telu
 • detoksikacija
 • redukcija stresa
 • rejuvenacija i hidratacija kože
 • ublažavanje bola
 • nesanica i meditacija
 • podizanje energije
 • body wrapping
 • Dr. Kneipp tretman

Mogu je koristiti osobe svih starosnih dobi.

Kako se sprovode tretmani

Dermalife Spa-Jet na efikasan način ostvaruje koncept hidrofuzije tj. spajanja dveju tehnologija u korišćenju toplote – infracrvenog zračenja i vodene pare, i omogućava njihovu kombinaciju sa dejstvom vibromasaže, hromo i aromaterapije i hidromasaže oplemenjene Viši tuševima.

dermalife-spajet
dermalife-spajet

Tokom tretmana, telo klijenta u jednokratnom vešu ili u kupaćem kostimu nalazi se unutar kapsule izloženo blagotvornom dejstvu kombinovanih uticaja unutrašnjeg ambijenta kapsule. Klijent leži na mekom vibrirajućem ležaju, dok je glava izvan kapsule, udobno oslonjena na jastuk i hlađena spoljnjim vazduhom koji cirkuliše oko nje. Sve raspoložive funkcije se tokom tretmana mogu menjati i podešavati preko kontrolnog panoa, koji je pred očima klijenta i na dohvat njegove ruke.

Koji su pozitivni efekti

Telo i um ne treba posmatrati kao odvojene entitete. Dermalife spa tretmani predstavljaju odlično sredstvo koje nam može pomoći da postanemo svesniji onoga što se dešava duboko u nama.

Ostvarujući tako holistički pristup čovekovom organizmu kao jedinstvenom, nedeljivom sistemu, na najbolji način mu pomažemo da uspostavlja svoj balans i obnavlja svoje energetske potencijale.

 • blagotvorno deluje u smanjenju napetosti nastale kao posledica sve ubrzanijeg načina života punog tenzija 
 • posebno se preporučuje poslovnim ljudima 
 • izloženim svakodnevnom stresu izuzetna je kao komplementarna procedura tretmanima za mršavljenje i uklanjanje celulita

Kako mi to radimo

Dermalife spa tretmani se takođe mogu kombinovati na mnogo kreativnih načina korišćenjem najrazličitijih proizvoda poput vitamina, morskih soli i šećera za piling, zatim tonizirajućih i hidratizirajućih gelova i blata za detoksikaciju, hranjenje, revitalizaciju i zaštitu kože, a takođe i maski od morskih algi za tonifikaciju i lipolizu i seruma za zatezanje i drenažu kože celog tela.
Posebni tretmani obuhvataju:
 • pakovanje tela raznim maskama za hidrataciju, revitalizaciju i rejuvenaciju
 • luksuznu masku za prečišćavanje kože čime se ona čisti, bogato hrani, mineralizuje, hidrira  i regeneriše, i ujedno je  štiti od slobodnih radikala, tako da koža dobija svež izgled i poboljšava elastičnost
 • omogućava jedinstven anticelulit program za osobe koje imaju problema sa proširenim venama i izraženim kapilarima
 • luksuzni kompletan  Anti-celulit šok tretman kavijarom
 
Integrišući tako na inovativan način ekstrakte iz prirodnih izvora sa Hi-tech okruženjem kapsule, ovi tretmani pružaju neuporediv osećaj relaksacije, čilosti i ukupne prijatnosti.
 

Dizajnirana da omogući višestruku negu celog tela

Dermalife Spa-Jet je sjajno dizajnirana da pruži neodoljivo relaksirajuće čulno putovanje klijentima. Nudi holističko iskustvo ravnoteže i oporavka inkorporirajući raznovrsne proizvode za tretmansku negu tela kakvi su blato, alge, gelovi, zavoji, sprejovi ili soli za pilinge. Vitamini, minerali i ekstrakti za aromaterapiju se mogu dodati hidrotermalnom sistemu, tako da se tretmani mogu prilagoditi svakom klijentu.
 
Mogućnostima kombinacija kao da nema kraja. Evo samo nekih:

Tretmani za celulit i detoksikaciju

Efekti prirodnog dubokog čišćenja termalnih spa funkcija pomažu da ubrzaju metabolizam i doprinose eliminaciji telesnih toksina i retencije tečnosti. Kožu klijenta čine glatkom a konture tela lepše izvajanim. Svakom sesijom poboljšavaju ukupno zdravlje i vitalnost.

Relaksacija i wellness

Olakšava uvođenje klijenta u stanje relaksacije i wellness-a. Nežno smiruje bolove, ublažava tegobe i obnavlja mir i well-being (blagostanje) tela i uma.

Oblikovanje tela i vitkost

Intenzivnim tretmanima stimuliše metabolizam i pomaže da se doteraju i uglade konture tela, kako bi se u punoj meri uvažio i poštovao osećaj brige sa kojom se vaš klijent odnosi prema svome telu.

Potpuna eksfolijacija – piling tela

Restaurira i obnavlja kožu klijenta raznim vrstama pilinga. Iza toga sledi sesija hidroterapije kako bi koža ostala meka, glatka i sjajna.

Anti-age rejuvenacija kože

Obezbeđuje izdašne tretmane da bi ishrana i hidratacija kože bila potpuna, a sama koža klijenta ostala rejuvenirana, mladalačka  i da prosto odiše zdravljem.

Hromoterapija

Drevne civilizacije su znale za uticaj boja na ljude. U Egiptu i Kini napr. praktikovana je hromoterapija – lečenje pomoću boja, tj. odredjene vrste svetlosti. Danas ona označava holističku metodu alternativne medicine.

Poznato je da boje imaju fiziološki uticaj na ljude koji se, između ostalog, koristi u psihoterapiji, ali isto tako i u marketingu. Iako ih ljudi percipiraju na subjektivan način, odredjena djelovanja boja imaju univerzalno značenje.

Eksperimentima je sastavljena i tabela takvog uticaja.

Boje u crvenom delu spektra poznate su kao tople i uključuju crvenu, narandžastu i žutu. Tople boje izazivaju emocije u rasponu od osećaja topline i lagodnosti, pa sve do besa i neprijateljstva.

Boje plavog dela spektra su, s druge strane, poznate kao hladne i uključuju plavu, ljubičastu i zelenu. One se često opisuju kao smirujuće, ali isto tako potiču osećaje tuge ili nezainteresovanosti.

Prilikom lečenja bojama crvena boja se koristi za stimulisanje tela i uma te pojačanje cirkulacije. Žuta pozitivno utiče na živce i pročišćava telo. Narandžasta se smatra emotivnim stimulansom. Za plavu se veruje da snižava temperaturu i uklanja bolove. Zelena se smatra sedativnom. Ljubičasta je boja emocija i meditacije.