O nama

Najbolje vreme da započnete borbu protiv nagomilanog celulita, masnih naslaga, viška opuštene kože i pojave bora, tih “neprijatelja” Vašeg lepog izgleda i Vašeg zdravlja, jeste sada!

"Nikada niste toliko stari da ne biste mogli izgledati mlađe"

Mae West

Zato je naša prva poruka:

“Odlazak u neki kredibilni centar za negu tela ne treba odlagati”

Nemojte to ostavljati za zadnji čas, pred polazak na godišnji odmor ili kada višak kilograma ili nagomilani celulit postanu zabrinjavajući.

Briga o sopstvenom telu koje je izloženo najrazličitijim fizičkim i psihičkim uticajima i opterećenjima treba da bude stalna a ne samo onda kada počne pokazivati neke od znakova popuštanja. Ono će Vam zasigurno biti neizmerno zahvalno ako bar mali deo slobodnog vremena posvetite njemu. I na sreću, to više ne zahteva uvek  značajnije izdatke niti pak traži mnogo vremena.Postavite svoje ciljeve vezane za brigu o sopstvenom telu, donesite odluku imajući u vidu da ovi tretmani imaju ne samo estetski nego i zdravstveni karakter, i započnite sa svojim tretmanima bez odlaganja. Jer “lepota odiše zdravljem a zdravlje zrači lepotom”

Mi vas pozivamo da to uradite u Beauty Luxe Dr Grujić!

Zašto u Beauty Luxe Dr Grujić? 

Zato što Beauty Luxe Dr Grujić želi da svojim klijentima pruži samo najbolje. 

Zbog toga se i opredelio za tretmane i aparate koji su rezultat najsavremenijih svetskih kretanja u estetskoj medicini i kozmetologiji i koji predstavljaju priznate, efikasne i bezbedne nehirurške metode remodeliranja i nege lica i tela.

Zato što prvi u Beogradu primenjujemo jedinstveni, patentom zaštićeni TriPollar metod radiofrekvencije odnosno radiotalasne lipolize i radiotalasnog liftinga, za reoblikovanje tela, vajanje lica i zatezanje i rejuvenacije kože.

bb regen centar

Zato što naš Centar raspolaže modernim profesionalnim aparatima koji su rezultat istraživanja na polju estetike i kozmetologije i integrisanog razvoja visoko napredne tehnologije i elektronike i koji su sertifikovani za upotrebu i u SAD i u EU. Oni, svaki na svoj način, obezbeđuju vrhunske tretmane za smanjivanje masnih naslaga, redukciju celulita, skupljanje i zatezanje kože, oblikovanje mišića i efikasnu detoksikaciju organizma. Njihovom stručnom primenom i kreativnom kombinacijom, u našem Centru ostvarujemo rezultate u remodeliranju i nezi lica i tela koji će vas jednostavno oduševiti.Vaše telo dobićeneophodan tonus i povratićegotovo mladalački figuru, a dodatnim izbacivanjem toksina iz organizma temeljno sprovedenom detoksikacijom, uz tretmane relaksacije i masaže, ojačaće i Vaš imunitet.

Zato što Beauty Luxe Dr Grujić svojim klijentima pruža čitavu lepezu specifičnih tretmana nege lica i tela.

Zato što tretmane obavljaju sertifikovani kozmetičari terapeuti uz stalnu superviziju kliničkog lekara specijaliste.

Zato što se svi tretmani oblikuju prema specifičnim potrebama svakog klijenta ponaosob. Personalizaciju vrši estetičar terapeut u dogovoru sa klijentom, njegovim potrebama i željama, uz konsultaciju lekara.

Zato što se u svome radu, u nastojanju da vaša težnja ka privlačnoj figuri ne ostane samo želja, vodimo dubokom istinom o celovitosti i jedinstvu čovekovog tela koje funkcioniše kao najskladniji sistem. Holističko razumevanje ljudskog organizma, davno spoznato u Istočnim kulturama, sada je široko prihvaćeno i na Zapadu. Estetski efekti koji se ovako kombinovanim pristupom ostvaruju mogu ojačati vaše samopouzdanje i pružiti više zadovoljstva i radosti u životu.

Sve ovo učiniće, uvereni smo, ne samo da izgledate mlađe, lepše i  zdravije, već i da se tako osećate, a vaš tretman u Beauty Luxe Dr Grujić pretvoriće u doživljaj kojem se rado vraćate.

Neka Vaša odluka da dođete u naš Centar bude podsticaj za jedan drugačiji pogled na Vaš prenatrpani dnevni raspored: da nađete malo vremena koje ćete posvetiti sebi i svome telu. I da dođete u  Beauty Luxe Dr Grujić.

Plodovi će verujemo biti višestruki. Na Vaše i naše zadovoljstvo.

Učinite to za sebe u Beauty Luxe Dr Grujić.

Sa punim poverenjem!