Tripollar (Radiotalasna lipoliza i radiotalasni lifting)

TRIPOLLAR TRETMANI REGEN PRO (APOLLO) APARATOM

Tokom životnog veka naš organizam se neminovno menja. S godinama, ali i posle nekih prirodnih stanja (trudnoća, naglo gubljenje težine i sl.), tragovi ovih promena postaju sve vidljiviji. U estetskom smislu najuočljivije promene su stvaranje bora, gubljenje sjaja i vitalnosti kože i njeno opuštanje (mlitavost), gomilanje masnih naslaga u različitom obimu i na raznim delovima tela, celulit…

Iako nema „leka“ za starenje, ohrabruje saznanje da danas konačno postoje načini da neke od ovih estetskih i zdravstvenih problema otklonimo, a neke znatno ublažimo.

Koži lica koje je najizražajniji deo čovekove figure, ali najviše izložen i najmanje zaštićen, posvećuje setakođe dužna pažnja. Osvedočićete se da se gipkost i elastičnost kože znatno popravljaju, cirkulacija pojačava, bore smanjuju, a kvalitet i tekstura kože vidno poboljšavaju

Šta je TriPollar metoda

TriPollar metoda je jedinstveni patentirani sistem 3-će generacije korišćenja radiofrekventne energije (radiofrekvencija RF) u oblasti estetske medicine i kozmetologije. Ona danas predstavlja neuporedivu metodu za poboljšanje fizičkog izgleda u nastojanju da se postigne idealna figura putem remodeliranja i estetskog oblikovanja lica i tela.
Njenu primenu ostvarujemo primenom RegenPro (Apollo) aparata koji je sertifikovan i odobren za upotrebu i u SAD i EU. Jedini ekskluzivni proizvođač originalnih aparata je izraelska firma Pollogen, koja je Tripollar metodu patentirala i zaštitila kao intelektualnu svojinu.

Čemu je namenjena

 • skupljanje viška i zatezanje kože
 • redukcija svih tipova celulita na dugoročnoj osnovi
 • uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa regija tela gde se to želi
 • regeneracija – produkcija novog kolagena i rejuvenacija kože

Klijenti – i žene i muškarci

Naglašavamoda su ovi tretmani namenjeni kako ženama tako i muškarcima, zavisno od estetskih potreba.

TriPollar metoda je danas svakako najpoznatiji neinvazivni postupak za rešavanje problema masnih naslaga na specifičnim anatomskim regijama i njihovo uklanjanje sa određenih delova tela postupkom radiotalasne lipolize. Njome se ostvaruju do sada nedostupne mogućnosti remodeliranja i estetskog oblikovanja tela u težnji za njegovim svođenjem u željene mere.

Skupljanje viška i zatezanje kože bez skalpela i ožiljaka praktično je rešeno. TriPollar metodom se radiotalasnim liftingom može lakše, jednostavnije i brže nego ikad ranije zategnuti i regenerisati koža bez injekcija, operacija i bolovanja, i to za sve boje i za sve tipove kože. A u skupljanju opuštene, mlitave kože gotovo da joj nema ravne.

Kvalitet i struktura (tekstura) kože se vidno popravljaju, koža biva zategnuta, glatka i hidrirana, postaje mekša  i vraća joj se sjaj.

Pored sjajnih rezultata u tretiranju masnih naslaga i zatezanju viška i podmlađivanju kože kod klijenata oba pola, ostvarujemo izuzetno uspešno neke specifične estetske rezultate:

– kod žena je to redukcija celulita na dugoročnoj osnovi. Dokazano je da je u tretmanu celulita jedino pravo rešenje istovremeno dejstvo na sva tri njegova osnovna patofiziološka uzroka, a to su uvećanje masnih ćelija i njihovo sabijanje zbog nagomilavanja masti u njima, slabljenje vezivnog tkiva koje biva deformisano uvećanjem adipocita i smanjenje mokrocirkulacije. TriPollar tretmanom baš i ostvarujemo ta dejstva delujući upravo na sva ova tri faktora. Rezultati su tako sjajni jer se istovremeno postiže redukcija veličine masnih ćelija, podstiče i poboljšava mikrocirkulacije i limfna drenaža i ostvaruje revitalizacija vezivnog tkiva.

– kod muškaraca posebno uspešno postižemo smanjivanje i učvršćivanje podbratka, redukciju masnih naslaga kod ginekomastije (povećanih grudi kod muškaraca), a takođe i kod smanjivanja tzv. „pivskog stomaka“

TriPollar metoda radiotalasne lipolize i radiotalasnog liftinga je superiorna i jedinstvena jer je:

Neinvazivna i bezbolna – nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije, nema bolovanja

Izuzetno  efikasna – rezultati su vidljivi i neposredno merljivi.

Optimalni rezultat se postiže najčešće nakon 6-8 tretmana jednom nedeljno, a pozitivne promene nastaju već od prvog tretmana. 

Dr. Ancona, direktor Medico Chirurgico iz Milana kaže: „Klinički rezultati mogu se uočiti neposredno nakon tretmana. To je prosto neverovatno“.

Efektna  –  po neuporedivoj redukciji celulita, značajnom smanjenju lokalizovanih masnih naslaga sa željenih regija i neverovatnoj pojavi mladalačkom izgledu skupljene, regenerisane i zategnute kože

Bezbedna – naučno je zasnovana, klinički testirana i sprovodi se protokolisanim tretmanima

Prijatna – pruža osećaj opuštajuće tople masaže

Primena krajnje jednostavna – odmah nakon tretmana klijenti se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima

Osnovni principi delovanja

TriPollar metoda predstavlja 3-ću generaciju radiofrekventne tehnologije koja je neuporedivo efikasnija I delotvornija od do sada primenjivanih postupaka monopolarne i bipolarne struje. Koristi fokusiranu radiotalasnu energiju za simultano selektivno zagrevanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima, podstičući lipolizu – otpuštanje masti iz masnih ćelija, pospešujući mikrocirkulaciju i limfnu drenažu i stimulišući stvaranje novih vlakana kolagena.

Slobodne masne kiseline koje se oslobađaju ovim fiziološkim mehanizmom lipolize, jednim delom se koriste  za energetske potrebe organizma pre svega za ishranu mišića, a drugim delom se metabolišu i izlučuju iz organizma.

Tretmanom koncentracija lokalizovanih masnih naslaga pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih delova tela, postižu se vrlo efikasni i neposredno merljivi rezultati na njihovoj redukciji. Istovremeno se ostvaruje vrlo efikasno uklanjanje viška kože uz njeno zatezanje i rejuvenaciju.

(Za zainteresovane, pogledati podnaslov: Više o TriPollar metodi).

Kako mi to radimo

Beauty Luxe Dr Grujić je prvi u Beogradu u kozmetološku praksu uveo ovaj jedinstveni metod sprovodeći izuzetno uspešno tretmane za:

 • uklanjanje viška i zatezanje opuštene kože
 • zatezanje kože posle liposukcije, naglog mršavljenja i posle trudnoće
 • zatezanje kože vrata i lica  – lifting, uključujući i zone oko očiju, usana i čela
 • redukciju celulita na dugoročnoj osnovi
 • smanjenje lokalizovanih masnih naslaga na specifičnim regijama tela: stomak, leđa, zadnjica, noge (butine, listovi, kolena), ruke (unutrašnje strane nadlaktica, nadlanice) i vrat (podbradak)
 • smanjenje obima kukova i redukciju „jahaćih pantalona“
 • redukciju masnih naslaga kod ginekomastije (povećanih grudi kod muškaraca)
 • zatezanje i podizanje zadnjice (brazilska zadnjica)
 • smanjenje bora, poboljšanje teksture i postizanje glatke kože mladalačkog izgleda

Pojedinačni kompleksan tretman traje približno 90 minuta, zavisno od veličine tretirane zone i anatomskih karakteristika klijenta.

 Tretmane obavljaju sertifikovani kozmetičari terapeuti, uz stalnu superviziju kliničkog lekara specijaliste.

U kombinaciji sa TriPollar tretmanom, klijentima su na raspolaganju i profesionalne sprave za individualno vežbanje, čime se ubrzava potrošnja otpuštenih masti. 

Ko može da je koristi

Tretman nama neželjenih propratnih pojava.

Mogu ga koristiti osobe svih starosnih dobi.